Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf Elite 2.0 Echo CS 10 - 4-i-1 blaster med 24 darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 347:-
I lager
SKU
05206-154
   

Utöka din Nerf blaster-kollektion med Nerf Elite 2.0 Echo CS-10. Denna blaster är mycket mångsidig, med så många som fyra olika varianter i en. Med plats för 10 dart i magasinet kan du välja att skjuta en dart i taget eller att skjuta flera på samma gång. Med 24 dart inkluderat har du tillräckligt med darts för att ladda om när magasinet töms. Blasterklämman kan tas bort för enkel omlastning. Echo CS 10 blaster levereras med fem taktiska rails och anslutningspunkt.

  • Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 4-i-1 blaster med 24 darts
  • Möjligheter för snabb avfyrning
  • Med avtagbart klipp med plats för 10 dart
  • Med taktiska skenor och fästpunkt för extra justering

Innehåll:

  • 1 Nerf Elite 2.0 blaster
  • 24 Nerf darts

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
  • Skyddsglasögon rekommenderas (säljs separat)
Mer information
ModellE9533
EAN5010993729173
VarumärkeNerf
Ålder8+
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.