Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf DinoSquad Rex-Rampage motoriserad blaster - med 20 pilar och magasin

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 505:-
I lager
SKU
07218-23
   

Gör dig redo för strid med Nerf DinoSquad-blastern som har dinosaurieinspirerade detaljer. Nu kan du och dinosaurierna kombinera dina färdigheter och kraft, och du är nu medlem i DinoSquad-eliten. Rex-Rampage-blastern ser ut som en Tyrannosaurus Rex-dinosaurie och har T-Rex ansikte och en mun full av tänder. Sprängaren har motoriserad utlösare. Håll gasreglaget intryckt för att starta motorn och tryck sedan på avtryckaren för att skjuta en pil. Högst upp på blastern finns en kikare där du kan se ut dina mål innan du skjuter.

Rex-Rampage-blastern levereras med 20 Nerf-pilar. Du kan sätta 10 pilar i magasinet och skjuta ut dem alla innan du måste byta. De återstående pilarna kan lagras på baksidan av sprängaren i axelstödet, så att de är redo att användas under Nerf-striden. Nerf Elite-skumpilarna är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • 1 Nerf DinoSquad Rex-Rampage motoriserad blaster
  • 20 Nerf Elite-pilar
  • 1 magasin

Detaljer:

  • Batterikrav: 4 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellF0807
EAN5010993798957
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.