Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Avengers Mech Strike - Iron Man Strikeshot Gauntlet - handskeblaster med 3 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 278:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02227-45
   

Som en del av Marvel's Avengers kan du nu gå in i din nästa Nerf-strid med Iron Mans handske i Mech Strike-utgåvan! Med detta Strikeshot Gauntlet-vapen är du bättre rustad att slåss mot dina motståndare. Iron Mans smarta blasterhandske har ett handtag du kan hålla i, och kommer med 3 Nerf Elite-skumpilar som du kan använda för att besegra fienden.

Denna blaster är perfekt för Avengers-fans, och speciellt Iron Man-fans. Bär handsken på handen, ladda med en pil, dra tillbaka och skjut! Handsken är rolig att bära ensam i Nerf-kriget, eller som en del av en kostym för realistiskt rollspel (kostym köps separat). Var med på det roliga med Avengers Mech Strike-utrustning!

Innehåller:

  • 1 Nerf Mech Strike - Iron Man Strikeshot Gauntlet blaster
  • 3 Nerf Elite pilar

Detaljer:

  • Mått: ca. 35 x 22 x 6 cm
  • Rek ålder: från 5 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF0266
EAN05010993797851
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.