Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Nerf AccuStrike Mega Bulldog

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 349:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04192-9
   

Flytta handtaget för att ändra läge i ett snabbt, enkelt steg! Förläng kolven genom att svänga handtaget nedåt och fäll upp siktet. Ge dig in i striden med de mest träffsäkra Nerf Mega-pilarna. Ladda tre pilar i blasterns främre del, dra handtaget bakåt och avfyra pilen genom att trycka på avtryckaren. Dra tillbaka kolven och sänk siktet så får blastern en mindre och mer kompakt storlek som är praktisk i trånga utrymmen och vid förflyttning.

Innehåll:

  • Nerf AccuStrike Mega Bulldog
  • 6 NERF Mega Accustrike-pilar
  • 1 sikte
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 6,6 x 47 x 29 cm
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
ModellE3057
EAN5010993548965
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.