Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony The Movie Glitter Seapony - Pinkie Pie

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 95:-
I lager
SKU
03184-151-1-1
   

Hjälp den redan fantastiskt söta Twilight Sparkle att hålla sig vacker med borsten och de andra tillbehören. Sparkle har ögon som glittrar och en sjöjungfrufena med ett gulligt cute-mark på ryggfenan. Hon har ett långt vackert hår som barnet kan kamma med den medföljande borsten eller sätta upp med hårprydnaden som också ingår. Ponnyn har transparenta vingar med glitter inuti.

Innehåll:

  • 1 Pinkie Pie figur
  • Div. tillbehör
Detaljer:
  • Produktens storlek: Ca 15 cm. 
  • Rekommenderas från 3 år.
Mer information
ModellE1005
EAN5010993470341
VarumärkeMy Little Pony

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.