Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Shining Friends - Applejack

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 147:-
Tillfälligt slut
SKU
08172-179

Låt er lek lysa med My Little Pony Shining Friends Princess Applejack-figuren. Ge henne en high five och se hur hon börjar skina, precis som kraften i er vänskap. Samla alla karaktärerna från serien. Princess Applejack älskar att skratta och uppleva nya äventyr.

Innehåll:

  • Applejack

Detaljer:

  • Mått: 12 cm
  • Ålder: från 3 år
  • Batteribehov: 3xA76 (demo-batterier ingår)
Mer information
ModellC3330
EAN5010993388523
VarumärkeMy Little Pony

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kända varumärken till vansinnigt låga priser!

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.