Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony rita på mig - Rainbow Dash 30 cm

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 135:-
Tillfälligt slut
SKU
04182-36

My Little Pony Scribble me Rainbow Dash - detta är ett mjukt gosedjur som du kan måla på. Rita vad du vill, tvätta henne i tvättmaskinen och börja om från början. Använd de två medföljande pennorna till att måla på Rainbow Dash.

Innehåll:

  • Rainbow Dash gosedjur
  • 2 färgpennor som kan tvättas av

Detaljer:

  • Mått: 30 cm
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell57035
EAN5060351570350
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.