Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Rainbow tail surprise - 3 pack - Doppa svansen i vatten för en färgrik överraskning

-35%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

35%
Kampanjpris 154:- Vårt lågpris: 237:- Du sparar: 83,-
I lager
SKU
07206-21
   

Det här leksetet från My Little Pony innehåller 6 ponnys med svansar som ändrar färg när du doppar dem i vatten.

Doppa svansen i vatten för att avslöja den fina regnbågen av färger! Efter att du har avslöjat färgen på svansen kan du vänta tills svansen blir vit igen och göra proceduren på nytt. Det blir aldrig tråkigt att se den vita svansen bli en underbar regnbågsfärgad ponnysvans.

Setet levereras med 3 olika ponnys från My little Pony och alla har svansar som väntar på att få ändra färg. Bästa vännerna Twilight Sparkle, Rainbow Dash och Pinkie Pie väntar spänt på att du ska avslöja färgerna på deras svansar!

Detaljer:

  • 3-pack med ponnys
  • Mått på ponny: 8 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7703
EAN5010993637294
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.