Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Sea Song Princess Skystar

-59%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

59%
Kampanjpris 100:- Vårt lågpris: 243:- Du sparar: 143,-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08172-176-1
   

Princess Skystar hittar alltid på roliga saker som får hennes vänner att le och skratta. Tryck på knappen på snäckskalet och lyssna på den fina musiken. Det medföljer en kam så att du kan borsta Princess Skystars man och svans.

  • Rek.ålder: från 3 år.
  • Höjd: ca 7,5 cm.
Mer information
ModellC1835
EAN5010993388448
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.