Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Runway Show - Miss Pommel

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 95:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
16585
   

Samla alla My Little Ponys och återskapa dina favoritscener från serien. Den här ponnyn gör leken roligare och mer varierad tack vare dess rörliga ben, som gör att du kan forma häftiga och snygga ponnyposer.

  •  Rek.ålder: från 3 år.
  • Höjd: ca 8cm
Mer information
ModellB5679
EAN5010994932367
VarumärkeMy Little Pony

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.