Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Oh My Giggles Pinkie Pie - interaktiv figur som skrattar och rör på sig - 20 cm

-40%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

40%
Kampanjpris 175:- Vårt lågpris: 294:- Du sparar: 119,-
I lager
SKU
09195-60
   

Om det finns en sak Pinkie Pie älskar mer än att planera fester, så är det att skratta! Hör Pinkie Pie skratta högt genom att kittla och leka med henne. Oh My Giggles Pinkie Pie är en riktigt kittlig liten ponny med lång rosa man och svans.

Sensorn är placerad i Pinkie Pies mun, och om du viftar med handen framför henne eller går förbi så kan du höra hur hon börjar att fnissa. Ju mer du kittlar henne, desto högre skrattar hon! Figuren är inspirerad av hennes karaktär i filmen My Little Pony: The Movie.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA batterier (demo-batterier ingår) 
  • Höjd: ca 20 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellE5106
EAN5010993598120
VarumärkeMy Little Pony
Ålder3-7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.