Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony My Baby Mane 6 figurset - 6 mini-figurer

-57%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

57%
Kampanjpris 75:- Vårt lågpris: 174:- Du sparar: 99,-
I lager
SKU
11206-5
   

The Mane 6 från My Little Pony har skapat reglerna för vänskap sedan de var små. Samla Ponyvilles 6 bästa vänner med dessa söta babyfigurer. Här får du Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy, Applejack och Rarity som babyponnyer. Figurerna mäter 3 cm och har alla blöjor. Twilight Sparkle har också en prinsesskrona på. Föreställ dig äventyr och söta upptåg med de fåniga Mane 6-bebisarna.

  • My Little Pony My Baby Mane 6 figuruppsättning
  • Med de 6 bästa vännerna från Ponyville - i babyversion
  • Figurerna mäter cirka 3 cm i höjd
  • Lämplig för barn från 3 år och uppåt

Innehåll:

  • 6 My Little Pony Figures

Detaljer:

  • Mått: ca. 3 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellE7702
EAN5010993640386
VarumärkeMy Little Pony
Ålder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.