Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Hairstyles at the Gala - Applejack

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 94:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
23384
   

Styla och gör My Little Ponys Appeljack redo för den roligaste kvällen någonsin. Appeljack ska på den årliga Grand Galloping galan i Ponyville. Hennes hår är gjort av vaxat garn som gör det möjligt att skapa alla tänkbara frisyrer. Fläta, snurra eller använd någon av de 9 medföljande accessoarerna.

  • Applejack är ca 7,5 cm hög

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: från 3 år.

Mer information
ModellB9617
EAN5010993325689
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.