Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Gör din egen glitterglob

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 197:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04183-04
   

Nu kan du skapa din egen glitterglob med glitter i olika färger, och med din favoritkaraktär i - det är magiskt! Välj din ponnifigur, fyll globen med glitter och vatten. Sen är det färdigt!

Innehåll:

  • 1 Glitterstaton
  • 2 glober
  • 2 figurer (Rainbow Dash och Fluttershy) 
  • 4 rör med glitter i olika färger
  • 1 tratt

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellMLP4-Y17-4527
EAN 5055114372548
VarumärkeMy Little Pony
Ålder4, 5, 6, 7

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.