Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Fashion Cutie Twisty-Do Pinkie Pie

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
17492
   

Med My Little Pony, Fashion Pony Hair Play, kan du ha kul med mode och utforska Equestria med sin bäst ponnyvän. Skapa olika frisyrer på din nya ponny med tillbehören som följer med för att se vilken som passar bäst.

Innehåll:

  • Pinkie Pie
  • 100 stycken pärlor och en liten frisörsax.

Mer information
ModellB5417
EAN5010994932381
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.