Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Equestria Girls Mini- Pinkie Pie

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 174:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03184-142
   

Var med på övernattingsfest hemma hos Pinkie Pie! Planera den perfekta kvällen med mycket lek och skoj! Detta set innehåller en Pinke Pie docka och 16 tillbehör som man behöver till ett riktigt roligt pyjamasparty!

  • Mått på dockan: ca 11,5 cm
  • Rekommenderad ålder: från 5 år
Mer information
ModellB4911
EAN5010994941314
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.