Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Cutie Mark Crew Blind Pack

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

Vårt lågpris: 49,90
I lager
SKU
04192-47
   

Cutie Mark Crew kombinerar populära My Little Pony och Equestria Girls-världen för att bilda ett nytt universum bortom spegelportalen. Lek och utforska nya vänskaper med de olika figurerna. I varje förpackning finns en ponny, sjöponny eller Equestria Girls-figur. Figurerna kommer med varsin strandaccessoar och det finns totalt 24 olika figurer att hitta. 

Innehåll:

  • 1x Figur (ca 3,5 cm hög)
  • 1x Strandaccessoar
  • 1x Samlarkort

Detaljer:

  • Säljs styckvis baserat på tillgängligt sortiment.
  • Rek.ålder: från 4 år.

Vilken figur du får blir en överraskning!

Mer information
ModellE5966
EAN5010993576708
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.