Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

My Little Pony Royal Racing Ziplines - lekslott med Princess Petals och Cloudpuff figurer - 56 cm

-29%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

29%
Kampanjpris 394:- 555:- Du sparar: 161,-
I lager
SKU
02227-13
   

Skicka Princess Petals och Cloudpuff längs ziplinen från det 56 cm höga Royal Racing Ziplines lekslottet från My Little Pony A New Generation!

Leksatsen Royal Racing Ziplines från filmen My Little Pony A New Generation kommer att glädja alla fans av den animerade serien. Princess Petals är en Pegasus från Zephyr Heights, och hon är en snygg och begåvad popstjärna. Gör henne redo för en spännande show med de medföljande tillbehören i det fantastiska lekslottet, och skicka henne nerför ziplinen från det 56 cm höga slottet. Fäst den medföljande ponnyn och den söta Cloudpuff-figuren på ziplinen och skicka dem rusande nerför det högsta tornet ner till scenen. Den lila ponnyn med det vackra, mörklila håret har också rörliga leder för mer realistisk lek.

Innehåller:

  • Royal Racing Zipline lekslott
  • Princess Petals figur
  • Cloudpuff figur
  • 9 tillbehör

Detaljer:

  • Mått slott: ca. 56 cm
  • Mått ponny: ca. 8 cm
  • Rek ålder: från 5 år

Obs: Andra figurer måste köpas separat.

Mer information
ModellF2156
EAN05010993878468
VarumärkeMy Little Pony
F2156 lekeslott fra my little pony med ziplines F2156 lekeslott fra my little pony med ziplines

Zipline och karuseller

Ta ziplinen ner till scenen, eller snurra nerför karusellen mellan slottets våningar.

F2156 my little pony lekeslott med morsomme funksjoner F2156 my little pony lekeslott med morsomme funksjoner

Lekslott med flera funktioner

Slottet har flera roliga funktioner, som en gunga och en drop-lem som snurrar runt.

F2156 MLP lekeslott med 1 ponni, en cloudpuff-figur og tilbehør F2156 MLP lekeslott med 1 ponni, en cloudpuff-figur og tilbehør

Figurer och tillbehör

Setet kommer med två karaktärer och snygga tillbehör för en fantastisk scenshow.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.