Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

My Little Pony Pinkie Pie kjol och diadem - one size

-30%

My Little Pony - de färgglada hästarna från Equestria

Kliv in i en magisk värld tillsammans de härliga ponnierna från My Little Pony. My Little Pony har älskats av barn sedan 80-talet och erbjuder härlig barninredning och ett stort sortiment av roliga leksaker. Karaktärerna är bästa vänner och kommer med unika utseenden och personligheter. Världens häftigaste ponnyer, med Twilight Sparkle och hennes vänner i spetsen, upplever spännande äventyr samtidigt som de lär barnen viktiga saker om vänskap.

My Little Pony har förgyllt lekstunder för barn i många årtionden. Iscensätt dina favoritscener från serien med figurer, dockor, lekset och tillbehör som du hittar hos oss på Toyspace. Eller använd leksakerna till att hitta på helt egna magiska äventyr!

30%
Kampanjpris 135:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 59,-
I lager
SKU
05206-146
   

Låt dig inspireras av My Little Pony och klä ut dig till den vackra Pinkie Pie med detta maskeradpaket som består av en kjol och ett diadem. Paketet passar perfekt när du vill klä ut din inför en maskerad eller ett kalas!

Innehåll:

  • My Little Pony Pinkie Pie Tutu-kjol
  • Diadem

Detaljer:

  • Storlek: One-size
  • Ålder: ca 4-8 år

OBS! Topp och skor ingår ej.

Mer information
Modell34883-ONE SIZE (4-8YRS)
EAN082686348836
VarumärkeMy Little Pony
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.