Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Monster Jam RC Scale 1:10 Grave Digger - 2.4 GHz - 45 cm lång

Monster Jam är det ultimata varumärket för alla som älskar monstertruckar!

Låt barnen släppa loss och skapa helt spektakulära stuntscener med de häftiga leksaksbilarna från Monster Jam. Samla på Monster Trucks med unika utseenden och bygg egna hinderbanor och ultimata ramper precis som de du ser på riktiga Monster Jam-tävlingar! Med allt från lekset till detaljerade leksaksbilar i metall och enorma radiostyrda monstertruckar i plast - vårt sortiment är fullpackat med allt du behöver för äkta Monster Jam-action!

Vårt lågpris: 765:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06206-134
   

Ta kontroll över Grave Digger med den officiella RC Grave Digger från Monster Jam i skala 1:10. Utför episka stunts, galna krockar och brutala bashes med denna stora monstertruck. Med 2,4 GHz kan du köra upptill 6 Monster Jam-bilar samtidigt med vänner vara värd för ditt helt egna Monster Jam-rally! Med lång räckvidd, kommer denna bilen att göra om världen till en enda stor Monster Jam-arena! Med hjälp av de medföljande batterierna är det bara att trycka på knappen och sätta igång!

Med detaljerad kaross och autentiska BKT-däck kan denna Grave Digger ta sig an nästan vad som helst. Återskapa den häftiga Monster Jam atmosfären och utför stunts som big air, donuts, cyclones och många fler. Gör dig redo för action!

  • Radiostyrd bil med frekvens på 2,4 GHz, du kan köra upptill 6 Monster Jam-bilar samtidigt
  • Bilen laddas via USB

Innehåll:

  • Monster Jam 1:10 scale Grave Digger
  • Kontroll

Detaljer:

  • Batteribehov kontroll: 2 x AAA-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 4 år
  • Mått: ca 45 x 31 x 25 cm

Mer information
Modell6044994
EAN778988548714
VarumärkeMonster Jam
Ålder4-10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.