Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Monster Jam 1:24 RC Megalodon radiostyrd bil

Monster Jam är det ultimata varumärket för alla som älskar monstertruckar!

Låt barnen släppa loss och skapa helt spektakulära stuntscener med de häftiga leksaksbilarna från Monster Jam. Samla på Monster Trucks med unika utseenden och bygg egna hinderbanor och ultimata ramper precis som de du ser på riktiga Monster Jam-tävlingar! Med allt från lekset till detaljerade leksaksbilar i metall och enorma radiostyrda monstertruckar i plast - vårt sortiment är fullpackat med allt du behöver för äkta Monster Jam-action!

Vårt lågpris: 274:-
I lager
SKU
06195-49
   

Denna verklighetstrogna RC-truck i 1:24 skala är designad för att kunna utföra episka stunts och spektakulära kollisioner. Den fullt fungerande monstertrucken kommer med en fjärrkontroll med 2,4 GHz-frekvens vilket ger en räckvidd på ca 75 meter. Trucken kommer med överdimensionerade däck, autentiska detaljer och en riktigt cool design.

Innehåll:

  • Monter Jam 1:24 RC - Megalodon
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Batteribehov: 5 AA batterier 
  • Mått: L29 x B15 x H15 cm
  • Rek.ålder. från 4 år
Mer information
Modell6044952
EAN778988548233
VarumärkeMonster Jam
Ålder4-9

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.