Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Minecraft Sound Foam Battle Role Play - Core Diamond Sword

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 456:-
I lager
SKU
02205-185
   

Ge liv åt Minecraft-rollspelet med ditt eget Diomond Sworde. Vapnet är inspirerat av det populära spelet Minecraft och kommer här i stor skala. Lekvapnet passar perfekt i handen, när du jagar zombier eller staplar block. Minecraft fans kommer att älska spänningen när Minecraft-scenarion kan tas med ut i den verkliga världen.

Svärdet har dessutom ljudeffekter och när du pressar handen runt handtaget, samtidigt som du svingar det kommer svärdet att spela spel-inspirerande ljudeffekter.

Detaljer:

  • Färg: Blå
  • Mått: 45 cm långt
  • Rek ålder. Från 6 år
Mer information
ModellGNM45
EAN887961873788
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.