Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Minecraft Mob Head Minis adventskalender - Minecraft minifigurer och tillbehör

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 298:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06227-194
   

Räkna ner dagarna till julafton med Minecraft Mob Head Minis adventskalender, som är full av Minecraft minifigurer och tillbehör. Bakom var och en av de 24 luckorna finns en ny överraskning gömd så att du kan bygga din egen Minecraft julstad. Bygg minifigurerna och vik ihop papperstillbehören. Den här adventskalendern är rolig för alla Minecraft fans från 6 år och uppåt med figurer de kan leka med året runt, och ett bra sätt för alla Minecraft fans att komma i julstämning.

Innehåller:

  • Minecraft adventskalender med 24 överraskningar

Detaljer:

  • Ålder: från 6 år
Mer information
ModellHHT64
EAN0194735076239
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.