Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Minecraft Earth Boost Mini Figures 2-Pack - vilka får du?

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 194:-
I lager
SKU
02205-175
   

Detta här är de nya Minecraft Earth Boost Mini-karaktärerna i ett roligt 2-pack. Figurerna är inspirerade av det välkända videospelet och fungerar endast med det spännande nya Minecraft Earth reality-mobilspelet.

Varje Boost Mini-karaktär låser upp en unik boost i spelet, som exempelvis attackboost, försvarsboost eller ressurrection. Figurerna innehåller ett NFC-chip som skannas med hjälp av mobilem för att aktivera boosten.

Du kan spela med dina favoritkaraktärer var som helst! Boost Mini Figures är utmärkta att samla på och du kan byta bort eller till dig nya figurer med medlemmar i Minecraft-communityn. Börja utforska världen med Boost Minecraft Mini-karaktärer idag och samla allihop för en ännu roligare lekstund!

Innehåll:

  • 2 x Minecraft Eart Boost Mini-figurer
  • Kod till Minecraft Earth

Detaljer:

  • Säljs osorterat, vilka figurer man får blir en överraskning
  • Rek.ålder: från 6 år

Mer information
ModellGKT41
EAN887961831689
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.