Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Mini orange - sparkcykel med 3 hjul - 2-5 år

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 647:-
I lager
SKU
04205-35
   

Mini Micro Orange är en del av Micro Mini-serien som flera gånger utsetts till "Toy of the Year" av både barn och föräldrar! Denna sparkcykel uppmuntrar inte bara till rörelse och motion utan hjälper också till att främja barnets balans, koordination och motoriska färdigheter. Micro Mini har utformats särskilt för småbarn och förskolebarn, i samarbete med Schweiziska ingenjörer.

Styret kommer med ett T-handtag som garanterar ett säkert, stadigt grepp och styret kommer med ett säkerhetslås vilket gör att endast föräldrar kan ta loss det. Detta underlättar vid för förvaring. Mini Micros unika "lean and-steer”- mekanism är patenterad och däcket är förstärkt med glasfiber.

Den låga vikten, mjuka plasten och dess rundade kanter gör sparkcykeln enkel för små barn att hantera och bidrar till att förebygga skador. Bromsen har en inbyggd stålfjäder, som fördelar värme och säkerställer god bromseffekt.

Detaljer:

  • Styrs med hjälp av Micros "lean and-steer”-mekanism
  • Styrets höjd: 67 cm
  • Vikt: 1,9 kg
  • Hjuldiameter: 120/85 mm
  • Max.vikt: 20 kg
  • Färg: Orange
  • Rek.ålder: från 2-5 år
Mer information
ModellMM0005
EAN7640108561763
VarumärkeMicro
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.