Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Maxi Classic Foldable Blå - Sparkcykel med 3 hjul - 5-12 år - klarar upp till 50 kg

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 1 297:-
I lager
SKU
04205-33
   

Micro Maxi Classic Foldable blå sparkcykel låter dig använda dig av din egen vikt när du cruisar ner för gatan. Bottenplattans mönster ger också ett extra gott fotfäste och dessa färgrika sparkcyklar är perfekt när man önskar att köra på tre hjul en stund till.

Den praktiska fold-to-carry-funktionen gör det också möjligt för barnet att slå ihop sparkcykeln för att frakta den vidare på ett platseffektivt sätt. Funktionen är också väl ämnad när det är dags att förvara den i boden, och du märker att den tar väldigt lite plats bland allt annat.

Micro Maxi sparkcyklar håller upp till 50kg och är en av de mest kraftiga cyklarna på marknaden, till trots för att sparkcykeln är extremt lätt. T-tube handtaget säkrar tryggt och bra grepp, och passar perfekt i barnhänder. Den låga vikten, mjuka plasten och de avrundade kanterna gör att den är enklare att hantera, och bidrar till att undgå skador. Bromsen har också en inbyggd fjäder som fördelar värmen när man bromsar, och på så vis säkrar god bromseffekt.

Micro Maxi Classic Foldable sparkcykel riktar sig mot åldersgruppen 5-12 år och tar sparkcyklingen till en helt ny nivå. Den silikonbelagda fotplattan, justerbara t-styret och den enkla hopviksfunktionen gör den här sparkcykeln till ett enkelt val.

Detaljer:

  • Styrs med hjälp av viktöverföring
  • T-styret kan vikas ihop eller tas bort från sparkcykeln
  • Max vikt: 50kg
  • Styrhöjd: 67-92cm
  • Egen vikt: 2,5kg
  • Storlek på hjulen: 120/80 mm
  • Färg: Blå
  • ålder: 5-12 år
Mer information
ModellMM0213
EAN7640108568847
VarumärkeMicro
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.