Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Kids kodlås i metall - cykellås för sparkcyklar och cyklar - blå

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 218:-
I lager
SKU
11202-29
   

Oavsett om du har en sparkcykel eller cykel är det lämpligt att ha ett hänglås bara för säkerhets skull. Detta lås i metall är utrustat med en tresiffrig kod och endast personen med koden kan öppna låset. På så sätt kommer din sparkcykel eller cykel att vara säkert placerad när du lämnar den någonstans. Till exempel på cykelparkeringen vid skolan, eller utanför affären. Cykellåset är spiralformat och tar liten plats vid förvaring. Det gör det också lättare att fästa låset runt din cykel eller sparkcykel. Du kan självklart välja koden på cykellåset efter dina egna önskemål.

Innehåller:

  • Micro Kids kodlås i metall - cykellås för sparkcyklar och cyklar - blå

Detaljer:

  • Typ av lås: sifferlås
  • Material: metall och plast
  • Färg: blå
Mer information
ModellAC4110BX
EAN7640170576566
VarumärkeMicro
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.