Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Micro Hjälm Coral matt - S (48-52 cm)

Sparkcyklarna från Micro är leksaker av hög kvalitet men de fungerar även perfekt som transportmedel till och från skolan.

Micro Mini kan anpassas i takt med att barnet växer och i tillägg till att vardagen blir mer effektiv så har sparkcyklarna även en positiv effekt på utvecklingen av barnets balans och motorik.

Vårt lågpris: 387:-
I lager
SKU
06195-31
   

En hjälm skyddar barnets huvud vid cykelolyckor. Precis som när man cyklar på en vanlig cykel kan man snabbt komma upp i höga hastigheter på en sparkcykel. Därför är det viktigt att sätta säkerheten först.

Hjälmarna från Micro uppfyller standarden EN 1078, och skyddar barnet när det cyklar, åker sparkcykel, skateboard eller rullskridskor. Hjälmarna finns i olika färger och storlekar och har en god passform. Rätt storlek hittar du genom att mäta omkretsen på barnets huvud (cm anges i produktnamnet).

Detaljer

  • Kan justeras bak i nacken och med hjälp av hakremmen
  • Storlek: S (48-52 cm)
  • Färg: Coral matt
  • Vikt: 350 g
Mer information
ModellAC4500
VarumärkeMicro
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.