Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Micki Senses Mjuka klossar 1

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 185:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07195-127
   

Tre stora, mjuka klossar i form av skojiga djurkompisar. En rolig leksak för de minsta barnen! Prassel, härliga färger och en mix av naturliga material som linnetyg, plysch och manchester låter barnet använda fler av sina sinnen i leken. Hur känns klossarnas olika material? Och hur låter deras prassliga detaljer när du tar på dem? Prasslar alla? I det här setet får du katten, ugglan och björnen.

Innehåll: 

  • 3 x mjuka klossar

Detaljer:

  • Produktstorlek: L8 x B8 x H8 cm 
  • Förp.mått: L9 x B9 x H33 cm 
  • Rek.ålder. från 6 mån.
Mer information
Modell102188
EAN7315621021888
VarumärkeMicki
Ålder0-3
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.