Micki Plocklåda i trä - sorteringsleksak med skjutlock - rosa

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 209:-
Tillfälligt slut
SKU
04225-60

Denna rosa plocklåda från Micki är en populär, klassisk leksak i trä.

Plocklådan är rolig att leka med, tränar upp motoriken och låter barnet använda flera sinnen i leken. Vilken kloss verkar passa i vilket hål? Och hur får man ut klossarna igen? När klossarna befinner sig i lådan kan du sticka in handen för att plocka ut dem och börja om. Lådans botten är täckt med filt för att ge ett behagligt ljud när klossarna landar. Du kan även skjuta bort ena sidan av lådan för att komma åt klossarna inuti. Plocklådan levereras med sex klossar olika former.

Leksaker från Micki hjälper till att utveckla barnets grovmotorik, finmotorik och det logiska tänkandet. Leksakerna uppmuntrar barnet att upptäcka världen på sitt eget sätt. Plocklådan är av hög kvalitet och bjuder in till oändliga timmar av lekfullhet. Leksaker från Micki är designade och utvecklade i Sverige.

Innehåller:

  • Micki Plocklåda i trä
  • 6 träklossar

Detaljer:

  • Färg: rosa
  • Mått: 16 x 40 x 32 cm (LxHxB)
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell10222200
EAN7315621022229
VarumärkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.