Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micki leksakskök i trä

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 567:-
Tillfälligt slut
SKU
10182-170

Det klassiska miniköket i vitt - med spis och köksbänk i ett – kommer nu med en modernare design!

Köket har två tallrikar, ugn, handfat och tre brytare med klickljud när du vrider på dem. Både brytare och kokplattor har trendiga färger som gör leken mer rolig. På sidorna är leksaksköket dekorerat med roliga motiv. Under diskbänken finns det plats för små grytor, porslin och andra köksaccessoarer. Roligt och inspirerande leksakskök för alla små mästerkockar!

Innehåll:

  • Leksakskök i trä

Detaljer:

  • Mått: 62 x 30 x 51 cm
  • Mått förpackning: 63,5 x 11 x 53 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Det ingår inte grytor eller andra tillbehör.

Mer information
Modell102169
EAN7315621021697
VarumärkeMicki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.