Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Memory spel med vilda djur - från 3 år

Tactic tillverkar olika slags spel för både barn och vuxna

Tactic är en av Europas största tillverkare av brädspel och utomhusspel för både barn och vuxna. Tactic tillverkar några av de mest populära barnspelen, familjespelen, resespelen och kortspelen som finns. Hos oss hittar du både klassiska och nya spel från Tactic som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 104:-
I lager
SKU
02216-86
   

I Memory handlar det om att hitta brickor som bildar par. Brickorna sprids över bordet med motivet nedåt och när det är dags för din tur vänder du först en bricka och sedan en annan. Om brickorna matchar behåller du dem och fortsätter att spela, men om de är olika måste de vändas tillbaka och det är nästa spelares tur.

Den spelare som har flest par i slutet av spelet vinner spelet. Här handlar det om att använda minnet och memorera var brickorna finns. Detta Memo-spel kommer med färgglada motiv av vilda djur och 12 brickor.

Innehåll:

  • 1 Tactic spel - Memo Vilda djur

Detaljer:

  • Antal spelare: 2+
  • Speltid: 10 min.
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell41441
EAN6416739414416
VarumärkeTactic
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.