Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Meccano - John Deere Tractor 8RT

-33%

Meccano är ett kreativt byggsystem i metall och plast med skruvar, plattor, balkar, muttrar, kugghjul, hjul och stänger som kan monteras, plockas isär och kombineras med varandra för att skapa olika modeller.

Meccano är kreativa byggsatser i metall och plast med skruvar, plattor, kugghjul, hjul och stänger som kan monteras, plockas isär och kombineras med varandra. Byggsatserna är perfekta när man vill utveckla sin finmotorik och lära sig mer om teknik.

Byggsatserna är perfekta när man vill utveckla sina finmotoriska färdigheter och lära sig mer om teknik. Vissa byggsatser låter dig bara bygga en modell, medan andra kan förvandlas till 25 olika modeller med ett och samma set. Hos oss hittar du några av Meccanos innovativa och lärorika byggsatser med allt från grävmaskiner och fyrhjulingar till moderna robotar!

33%
Kampanjpris 280:- Vårt lågpris: 419:- Du sparar: 139,-
I lager
SKU
02192-24
   

Utmana fingerfärdigheten och bygg ihop denna Meccano-modell som föreställer en äkta amerikansk ikon, John Deere 8R. Detta byggset passar perfekt för nybörjare och tar ca 1-3 timmar att fullföra. Byggmodellen från Meccano innehåller delar i metall och autentiska verktyg som hjälper unga ingenjörer att utveckla sina tekniska färdigheter medan de bygger. När traktorn är färdigmonterad kan den rulla framåt och bakåt, vilket gör den rolig att leka med.

Här kombineras STEM med koncentration på högsta nivå och äkta lekglädje!

Innehåll:

  • Allt du behöver för att bygga ihop Meccano John Deere 8R traktor
  • Verktyg
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Svårighetsgrad 2 på Meccanos 4-gradiga skala.
  • Mått: 34,9 x 7,3 x 25 cm
  • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell6044492
EAN795861632629
VarumärkeMeccano
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.