Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Bruder Massey Ferguson 7480 med tippvagn - 02045

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 515:-
I lager
SKU
1384
   

Detta är en leksakstraktor från Bruder av märket Massey Ferguson , modellnummer 7480. I paketet ingår också en tippvagn som gör lekstunden mer varierad. Dörrarna och motorhuven är öppningsbara och du kan styra traktorn med hjälp av ett extra styrstag som sticker upp genom takluckan.

Tippvagnen kan användas till att frakta olika material exempelvis grus, sand och jord. När du tippar vagnen så öppnas bakluckan automatiskt för enkel tömning. När du lekt färdigt med släpet så kan du ta det av och välja att koppla på ett annat traktortillbehör från Bruder (säljs separat). Liksom alla andra traktorer i Profi-serien kan denna traktor också utrustas med en frontlastare som klickar på och med dubbla däck (ingen av delarna ingår).

 • Brudar Massey Ferguson 7480 med släpvagn 02045
 • Med avtagbar vikt fram
 • Huven kan öppnas så motorn kan visas
 • Kan styras med en extra ratt genom det skjutbara taket
 • 1:16 skala

Innehåll:

 • 1 Brother Massey Ferguson traktor
 • 1 Bruder tippvagn

Detaljer:

 • Mått: 67 x 15,5 x 17,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Material: Plast (ABS)
 • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell02045
EAN4001702020453
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.