Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Massey Ferguson 7480 med tippvagn - 02045

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 473:-
Tillfälligt slut
SKU
1384

Detta är en leksakstraktor från Bruder av märket Massey Ferguson , modellnummer 7480. I paketet ingår också en tippvagn som gör lekstunden mer varierad. Dörrarna och motorhuven är öppningsbara och du kan styra traktorn med hjälp av ett extra styrstag som sticker upp genom takluckan.

Tippvagnen kan användas till att frakta olika material exempelvis grus, sand och jord. När du tippar vagnen så öppnas bakluckan automatiskt för enkel tömning. När du lekt färdigt med släpet så kan du ta det av och välja att koppla på ett annat traktortillbehör från Bruder (säljs separat).

  • Traktorns längd: ca 30 cm
  • Vagnens längd: ca 30 cm
  • Rek. ålder: från 4 år

Mer information
Modell02045
EAN4001702020453
VarumärkeBruder
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.