Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Majorette stunt heroes fire flight bilbana

Majorette leksaksbilar i metall - bilar, garage och lekset

De 7,5 cm långa metallbilarna från Majorette har älskats av barn och vuxna i generationer. Bilarna är poulära i alla åldrar och kan både lekas med och samlas på. Bilarna från Majorette kommer i många olika former och färger och du hittar bland annat klassiska bilar, maskiner, racerbilar pch polisbilar i vårt sortiment. Komplettera gärna med lekset och stora parkeringshus för ännu mer lekglädje.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 175:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
22332
   

Majorette stunt fire flight - ultimata tricks! När en stuntman hoppar genom elden kommer publiken att jubla, även i barnrummet. Att hoppa genom elden är en ouppnåbar dröm om det är adrenalin du jagar. Efter hoppet måste bilen landa säkert på rampen. Andra bilar kan användas som hinder, vilket ger en ny svårighetsgrad. Landningsrampen kan flyttas för att öka avståndet till stuntrampen. Och om bilen kraschar behöver du inte oroa dig, den överlever alla kollisioner.

Innehåll:

  • Majorette stunt heroes fire flight bilbana

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell212058013
EAN3467452038505
VarumärkeMajorette
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.