Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Majorette SOS Brandbil med ljud och ljus 45 cm - med förvaring

Majorette leksaksbilar i metall - bilar, garage och lekset

De 7,5 cm långa metallbilarna från Majorette har älskats av barn och vuxna i generationer. Bilarna är poulära i alla åldrar och kan både lekas med och samlas på. Bilarna från Majorette kommer i många olika former och färger och du hittar bland annat klassiska bilar, maskiner, racerbilar pch polisbilar i vårt sortiment. Komplettera gärna med lekset och stora parkeringshus för ännu mer lekglädje.

Vårt lågpris: 493:-
Tillfälligt slut
SKU
05192-4

Ta med dig dina bilar överallt med SOS nöd- och förvaringsbilen från Majorette. Starta sirenen och ge dig av till olycksplatsen - med brandbilen kan du låta fantasin flöda fritt.

När allt är lugnt och stilla i staden kan du öppna taket på brandbilen för att avslöja lagringsutrymme för 24 Majorette leksaksbilar (7,5 cm långa). Låt dem ta över staden på ett spektakulärt sätt, vilket gör din stad coolare än någonsin. Om du vill ta med dig dina bilar på en resa kan du bära brandbilen i det praktiska handtaget.

Innehåll:

  • Majorette SOS brandbil

Detaljer:

  • Mått: ca 45 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellMAJO21205818403
EAN3467452037324
VarumärkeMajorette
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.