Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Magformers Stick-O Role Play Set - magnetisk byggsats i 26 delar

Magformers magnetiska byggset

De magnetiska byggseten från Magformers väcker barnets nyfikenhet, kreativitet och logiska tänkande. Magnetiska 3D-byggset låter barnet bygga fantastiska saker antingen genom att följa de inkluderade bygginstruktionerna eller genom att låta kreativiteten flöda fritt. Byggklossarna från Magformers är enkla att klicka på plats och tack vare de starka magneterna kan man flytta på byggnadsverken utan att de går sönder.

Låt barnet skapa helt egna former och geometriska figurer med Magformers magnetiska byggset!

Vårt lågpris: 438:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-51
   

Teater och rollspel är de bästa verktygen för att utveckla kreativitet och fantasi. Skapa olika objekt och former med Stick-O-delarna från Magformers, och berätta historier och lek ut spännande scener med dem. Introducera ditt barn för en värld av magnetisk konstruktion. Byggelementen är ergonomiskt utformade för små händer, så det är lätt för dem att bygga.

Magformers Stick-O hjälper barnet att utvecklas genom att främja den kreativa känslan och de motoriska färdigheterna. Med roterande magnetiska poler kommer delarna alltid att fästas vid varandra, så att byggandet nu blir problemfritt. Stick-O-byggsatserna är kompatibla med varandra så att du kan samla och kombinera flera paket.

  • STEM-inspirerad byggsats
  • Delarna är enkla att rengöra
  • Speciellt designat för små händer

Innehåll:

  • 26 delar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 18 månader
Mer information
Modell20-902005
EAN730658902059
VarumärkeMagformers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.