Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Magformers Stick-O magnetisk byggsats - konstruktion - 26 delar

Magformers magnetiska byggset

De magnetiska byggseten från Magformers väcker barnets nyfikenhet, kreativitet och logiska tänkande. Magnetiska 3D-byggset låter barnet bygga fantastiska saker antingen genom att följa de inkluderade bygginstruktionerna eller genom att låta kreativiteten flöda fritt. Byggklossarna från Magformers är enkla att klicka på plats och tack vare de starka magneterna kan man flytta på byggnadsverken utan att de går sönder.

Låt barnet skapa helt egna former och geometriska figurer med Magformers magnetiska byggset!

Vårt lågpris: 438:-
I lager
SKU
05206-50
   

Bygg egna skapelser med Magformers Stick-O Construction Set med 26 delar. Denna temabaserade konstruktionsuppsättning har de delar som barnet behöver för att skapa ett antal fordon som finns på byggplatsen. Låt dem utmana sina motoriska färdigheter genom att leka med magnetpinnar, bollar och former. Byggnadselementen är ergonomiskt utformade för små händer, med stora delar med ett räfflat mönster vilekt ger bättre grepp.

Magformers Stick-O hjälper till att främja barnets kreativa känsla och finmotoriska färdigheter. Med roterande magnetpoler kommer delarna alltid att fästa vid varandra, så att man slipper frustration under byggandets gång. Stick-O-kit är kompatibla med varandra och kan med fördel kombinerad för ännu större och spännande skapelser.

  • STEM-baserad
  • Enkla att rengöra
  • Speciellt utformat för barns små händer

Innehåller:

  • 26 delar
  • Inspirationshäfte

Detaljer:

  • Förp.mått: 25 x 25 x 8,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell20-902004
EAN730658902042
VarumärkeMagformers
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.