Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Magformers Sky Track magnetisk byggsats - med 44 delar och 2 fordon

Magformers magnetiska byggset

De magnetiska byggseten från Magformers väcker barnets nyfikenhet, kreativitet och logiska tänkande. Magnetiska 3D-byggset låter barnet bygga fantastiska saker antingen genom att följa de inkluderade bygginstruktionerna eller genom att låta kreativiteten flöda fritt. Byggklossarna från Magformers är enkla att klicka på plats och tack vare de starka magneterna kan man flytta på byggnadsverken utan att de går sönder.

Låt barnet skapa helt egna former och geometriska figurer med Magformers magnetiska byggset!

Vårt lågpris: 884:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06184-63
   

Följ med på ett roligt racingäventyr med detta magnetset från Magformers Sky Track. Bygg banan precis som du vill ha den med loop eller skarpa svängar! Magnetsetet består av 44 delar där du kan skapa många olika banor, här är det bara fantasin som sätter gränserna. Den kommer också med en raket och en bil som du kan köra på banan. Setet passar med andra set från Magformers.

Innehåller:

  • 1 raket
  • 1 bil
  • 44 delar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell3063
EAN8809465534301
VarumärkeMagformers
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.