Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Luvabella Newborn - interaktiv docka som skrattar, rapar och sover

Alltid billigt!

  • Prismatch
  • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 794:- kr
I lager
SKU
06195-131
   

Denna söta bebisdocka är Luvabellas lillasyster, och heter Luvabella Newborn. Hon är nyfödd och behöver någon som tar hand om henne och ger henne kärlek. Den lilla dockan skrattar när du kittlar henne, rör på munnen när du matar henne, rapar och somnar nöjd. När hon sover kan du se hur hennes bröstkorg höjs och sänks, som om hon andas - mer realistiskt blir det inte.

Lilla Luvabellas alla funktioner gör att de yngre barnen älskar att leka med henne. När barnet ger henne omsorg och kärlek kommer Luvabella Newborn att reagera på olika sätt och bete sig nästan som en riktig bebis. Den interaktiva dockan är ett perfekt hjälpmedel för att få förståelse för den verkliga världen, och naturligtvis den perfekta lekkamraten. Det har aldrig varit roligare att leka med dockor!

Innehåll:

  • Luvabella Newborn

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA (ingår ej)
  • Förp.mått: L40 x B13 x H27,9 cm 
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Model6047317
EAN778988256190
VarumärkeNew Born Baby
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.