Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Lundby Creative väggset - Party

Lundbys första dockhus såg dagens ljus redan år 1945 och sedan dess har dockhusens inredning och färgscheman utvecklats och förändrats i takt med olika trender, men husets form är fortfarande densamma.

Låt barnen inreda huset med alla de olika dockmöblerna och tillbehören från Lundby, sedan kan de låta sin fantasi och kreativitet flöda genom att låta dockorna få flytta in. Dockhusen från Lundby bidrar till många timmars kreativ lek.

Vårt lågpris: 158:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08172-107
   

Med detta set kan du byta ut väggarna i ditt Creative-hus. Med nya bakväggarna och stickers skapar du din födelsedagsfest eller ett party! Du får ett discorum och ett paketrum på övervåningen. Ett rum med girlanger och ballonger och inte minst ett tårtrum på nedervåningen. Väggarna på nedervåningen går att vända på så du kan välja hur det ska se ut i just ditt partyhus!

  • Stickersen är flyttbara och kan sättas på både insidan och utsidan av dockskåpet.
  • Väggarna passar även till Life. Dock fungerar stickersen endast i Creative.

Detaljer:

  • Mått: 44x19 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Väggarna passar även till Life. Dock fungerar stickersen endast i Creative.

Mer information
Modell605008
EAN7315626050081
VarumärkeLundby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.