Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Lundby Basic köksset

Lundbys första dockhus såg dagens ljus redan år 1945 och sedan dess har dockhusens inredning och färgscheman utvecklats och förändrats i takt med olika trender, men husets form är fortfarande densamma.

Låt barnen inreda huset med alla de olika dockmöblerna och tillbehören från Lundby, sedan kan de låta sin fantasi och kreativitet flöda genom att låta dockorna få flytta in. Dockhusen från Lundby bidrar till många timmars kreativ lek.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 158:-
Tillfälligt slut
SKU
08172-102

Köket brukar kallas hemmets hjärta, så även i dockskåpet. Med detta köksset har dockorna allt de behöver för härliga middagar tillsammans. I köksön finns spis och ugn, diskbänk och vask och två öppna fack för smart förvaring. På andra sidan köksön finns ytterligare två öppna fack. Kylskåpet går att öppna och har flera hyllor för familjens mat.

Med möbelserien Basic kan du snabbt och lätt möblera ditt Lundby dockskåp i härliga pastellfärger.

  • Mål:scale 1:18
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell603055
EAN7315626030557
VarumärkeLundby
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.