Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise! Smartklocka med kamera och spel

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 643:-
Tillfälligt slut
SKU
01212-68

Den nya LOL Surprise smartklockan med kamera och spel kombinerar alla interaktiva funktioner i en smartwatch med en fashionabel LOL Surprise-stil. LOL. Surprise smartwatch levereras med en av barnens tydliga favoriter, M.C. Bylte! Hon har rörliga armar och ben, roliga ljudeffekter och över 100 uttryck som får barnen att skratta, dansa, leka och lära sig.

Det finns två kameror för att ta selfies och videor, och det finns plats för cirka 3000 bilder eller 30 minuter med video. Barn uppmuntras att röra sig medan de leker på dansgolvet eller med den inbyggda stegräknaren. De kan också lära sig klockan. LOL. Surprise-smartklockan kan bäras på armen eller fästas till kläderna med hjälp av ett clip. Clipen kan också användas som stativ när det inte används. Föräldrar kan också ställa in påminnelser på klockan och kontrollera synkroniseringen med andra LOL-smartklockor.

  • Plats för 3000 bilar eller ca 30 min med film
  • 2 kameror
  • Kan paras ihop med närliggande LOL Surprise-smartklockor och låter dig skicka röst- eller emoji-meddelanden mellan dem (kan förälderstyras)
  • Anslutning med USB

Innehåller:

  • LOL Surprise smartwatch med kamera och spel

Detaljer:

  • Batterikrav: 1 litium Ion (ingår)
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell571391
EAN035051571391
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.