Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LOL Surprise! Present Surprise - turkos presentförpackning med docka och husdjur

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 487:-
I lager
SKU
11202-24
   

Packa upp den perfekta presenten med leksetet L.O.L. Surprise! Present Surprise och hitta en glittrande docka och hennes husdjur. Dockan och husdjuret är av begränsad upplaga och kommer i ett inslagna med ett kort att skriva på. Allt du behöver göra är att skriva vem gåvan är till, och sedan är du redo att ge bort den! Perfekt när man ska på kalas.

Avslöja vilken docka och vilket husdjur som gömmer sig inuti förpackningen genom att öppna den lager för lager. Det ingår spännande tillbehör och detaljer som tar leken till nästa nivå.

Innehåll:

  • Docka
  • Djurfigur
  • Låda med handtag
  • Display
  • Docktillbehör

Detaljer:

  • Mått: L2,5 x B2,5 x H2,5 cm
  • Rek.ålder: från 6 år

 

Mer information
Modell570684
EAN035051570707
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.