Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Winter Wonderland - Camp Cutie och Babe in the woods

-28%

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

28%
Kampanjpris 350:- 486:- Du sparar: 136,-
I lager
SKU
05205-23
   

Vintern är på väg! Camp Cutie och hennes lillasyster, Babe in the woods, är redo för vintern i sina matchande kläder. Med LOL Surprise OMG Winter Wonderland får du inte bara en docka! Packa upp 25 överraskningar inklusive en L.O.L. Överraskning! O.M.G. modedocka och en LOL Surprise lillasysterdocka.

Dockorna har varsin unik unboxing-upplevelse i detta Winter Wonderland-paket. Öppna sidan för att hitta Camp Cutie med kläder, skor och accessoarer. Skjut den isiga silhuetten för att avslöja hennes bild. Hitta bandet och upptäck hennes bio och avslöja modedockan Camp Cutie i hennes garderob. Paketet kan återanvändas som en del av lekuppsättningen, med omklädningsrum och avkopplingszon. Det finns 4 Winter Wonderland dockuppsättningar, var och en med 25 överraskningar inklusive två dockor, låda för hatt och skor, borste, dockställ och mer! Det finns 4 Winter Wonderland dockuppsättningar, var och en med 25 överraskningar inklusive två dockor, låda för hatt och skor, borste, dockställ och mer!

  • Överraskning! O.M.G. Winter Wonderland - Camp Cutie och Babe in the woods
  • Packa upp en modedocka och hennes lillasyster
  • Med 25 överraskningar inklusive två dockor, kläder och tillbehör

Innehåll:

  • 1 OMG modedocka
  • 1 LOL Surprise docka
  • Klädsel
  • Tillbehör
  • Dockstativ

Detaljer:

  • Höjd OMG: 27 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell570257
EAN035051570257
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.