Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LOL Surprise OMG Serie 3 Class Prez - modedocka med 20 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 427:-
I lager
SKU
09206-68
   

Packa upp LOL Surprise OMG modedocka, Class Prez med 20 överraskningar.

Hon är smart, oförskämd och alltid 100 procent. Hon har otroliga egenskaper, vackert hår och sin egen överlägsna stil. Hon är storasyster till LOL Surprise-favorit Teachers Pet, och har en unik uppackningsupplevelse. Dra ut paketet för att avslöja dockans bild, bio och de första överraskningarna. Class Prez outfit är redo att packas upp från tygväskan, skorna har sin egen skobox och hattboxen tar hand om tillbehören. Fortsätt packa upp för att avslöja garderoben, där Class Prez är redo att ta på sig sin tuffa outfit. Visa henne på det medföljande dockstativet. Garderoben är en lekuppsättning som kan användas om och om igen.

OMG! Systrarna vet hur de ska ta dagen. Med tuff och extravagant stil som de divor de är, marscherar de till rytmerna från sin egen DJ. De sticker ut från mängden och följer sina egna regler, för de har kommit för att överraska världen. Det finns 4 L.O.L. Surprise! OMG. Serie 3 modedockor att samla in. Varje docka är unik och har sin egen outfit, skor och accessoarer. Varje paket är en lekuppsättning som kan användas flera gånger. Samla alla LOL Surprise OMG Series 3 dockor!

  • LOL Surprise OMG Series 3 Class Prez modedocka
  • Docka med 20 överraskningar, inklusive kläder och tillbehör
  • Visa dockan på dockstativet och använd lådan som en lekuppsättning

Innehåll:

  • LOL Surpise OMG modedocka
  • Låda
  • Outfit
  • Sko
  • Stativ
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Rek ålder: från 4 år

Mer information
Modell567202
EAN8056379106494
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.