Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Remix 4-in-1 Plane - flygplan, bil, studio och mixing booth med 50 överraskningar

-41%

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

41%
Kampanjpris 684:- 1 160:- Du sparar: 476,-
I lager
SKU
09227-16
   

Är du redo för avgång? Med detta 4-i-1-plan från LOL Suprise OMG Remix kan du flyga, köra, vara i studion och sitta i mixerbåset - allt på ett och samma ställe.

Förvandla planet utifrån var du befinner dig i ditt berättande. Är du på väg till studion med flyg eller bil? Ska du spela in låtar eller färdigställa dem i ett mixerbås? Inga problem! Med detta lekset kan du göra allt! Setet kommer med över 50 överraskningar som gör leken extra rolig, inklusive ljuseffekter, dryckesvagn med tallrikar och koppar, resväskor och mer.

Det transformerbara planet passar dina LOL Surprise OMG-dockor och alla andra LOL Surprise-dockor. Låt dina dockor (köps separat) gå på So Extra Tour. Gå ombord på planet och slappna av ordentligt. Dra ut sätesdelen för att förvandla planet till en bil som kan transportera dem till konserten. Lossa och vänd planet på sidan för att skapa en inspelningsstudio och mixerbås där du kan arbeta med din låt.

Innhåller:

  • 4-i-1 flygplan
  • Ljus
  • Dryckesvagn med tallrikar och koppar
  • Väskor
  • Ögonmasker
  • Hörlurar
  • Bälten
  • Och mer!

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell571339E7C
EAN035051571339
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.