Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Remix 2-Pack - Rocker Boi och Punk Grrrl musikdockor - spela dockornas musik

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 594:-
I lager
SKU
01212-65
   

Packa upp 2 rockande LOL Surprise OMG Remix modedockor. Dockuppsättningen består av Punk Grrrl och Rocker Boi. Dockorna har rockstil i kläder och accessoarer, och håret är riktigt coolt utformat. Rocker Boi är storebror till Rocker. Han har långt hår, en jeansjacka och en V-formad gitarr - han älskar musik. Punk Grrrl är syster till Punk Boi, hon är klädd för punkmusik från topp till tå. Packa upp två skivor och spela upp dem på skivspelaren. Spela varje skiva separat för att höra Rocker Bois och Punk Grrrls versioner av "Suprise me". Vänd sedan skivorna till sidan BB. Sätt på strömbrytaren på förpackningen och spela dem tillsammans som en duett.

Innehåller:

  • 2 LOL Surprise OMG Remix modedockor
  • 2 skivor
  • Och mycket annat tillbehör

Detaljer:

  • Mått: dockorna är cirka 25 cm höga
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell567288
EAN035051567288
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.