Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Series 4 docka - Spicy Babe med 20 överraskningar

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 470:-
I lager
SKU
01212-67
   

Modedockan Spicy Babe är en av två dockor från LOL Suprise OMG Fashion Doll Series 4 med 20 överraskningar, och är en stilig docka klädd i tuffa färger. Öppna Spicy Babes fantastiska klädpåsar för att se hennes imponerande modekänsla, och undersök hattlådan för att se vilka tillbehör hon har tagit med sig. Hon gillar att gå catwalken så att du kan visa upp sin coola outfit. Den smarta lådan kan användas som en del av leken eller för säker förvaring av leksakerna.

Spicy Babe modedocka gillar att visa upp sina kläder själv, men hon tycker också att det är kul att göra det med sin starka motsats, Sweet (köps separat) från samma serie. De kompletterar varandra med motsatta stilar, där Sweets har en söt och vacker stil, och Spicy Babe är mycket hårdare i uttrycket. Se dockornas lådor bilda ett hjärta tillsammans - precis som det är tänkt att vara!

Innehåller:

  • 1 OMG docka - Spicy Babe
  • Outfit
  • Skor
  • Tillbehör
  • Hattlåda
  • Hårborste
  • Och mycket mer!

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Ålder: från 5 år

Obs: Paketet innehåller 1 docka; den andra dockan i samma serie kan köpas separat

Mer information
Modell572770
EAN035051572770
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.