Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG DJ Family - med 4 dockor och 45 överraskningar

-35%

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

35%
Kampanjpris 650:- Vårt lågpris: 994:- Du sparar: 344,-
I lager
SKU
06218-90
   

Öppna lådan med 45 överraskningar och en hel familj med LOL Surprise OMG DJ Family.

De är tillbaka, och den här gången som en hel familj. Ta ut fashiondockan 24K DJ, hon blandar de coolaste beatsen som får dig att dansa, har snyggt rosa hår och sin alldeles egna DJ -stil. 24K Dj är storasyster till LOL Surprise dockorna DJ och Mix Boi, som också ingår. De kommer direkt från förskolan och är redo att göra några låtar till deras BBs lillasyster Lil DJ och husdjuret DJ K9 som också ingår för att komplettera hela familjen. Dessutom har Lil DJ och DJ K9 en överraskning att de ändrar färg när de placeras i kallt vatten.

Klä upp dockan med modekläderna och accessoarerna som medföljer leksetet och låt dem visa upp sig. 24K-dockan har löstagbara händer så det är lättare att klä dockkläderna. Guldväskan leksetet kommer i kan användas som förvaring och den har ett handtag så att den är lätt att ta med när du är på språng.

Innehåll:

  • LOL Surprise OMG 24K docka 
  • LOL Surprise OMG DJ
  • LOL Surprise OMG Mix 
  • LOL Surprise OMG Lil DJ 
  • LOL Surprise DJ K9 husdjur

Detaljer:

  • Mått: 31 x 38 x 16 cm (HxLxB) 
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell423133-INT
EAN35051423133
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.